Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Intranett > Arbeidsgivar HR

Arbeidsgivar HR

Illustrasjonsfigur - HR

Under området "Arbeidsgivar-HR" finn du aktuelle ressursar og relevant informasjon for arbeidsgivar- og organisasjonsområdet. Innhaldet er primært bygd opp til støtte for våre leiarar, men under dei ulike menypunkta vil også tilsette og eksterne lesarar kunne finne relevant informasjon om Møre og Romsdal fylkeskommune som arbeidsgivar.


Rapport frå KS omdømeprosjekt

I 2010 var Møre og Romsdal fylkeskommune einaste fylkeskommunen i 
landet saman med sju kommunar som deltok i KS sitt omdømeprosjekt.
Prosjektet skulle bidra til å styrke kommunar og fylkeskommunar sitt 
omdøme som arbeidsgivar.

Les meir

Internkonsulenter

29. mars var det skolering av fylkeskommunens internkonsulenter. Internkonsulentene skal kunne bistå ledere ved å planlegge og gjennomføre lokale verksted i organisasjonen.

Les meir

Lærerikt å vere trainee i fylkeskommunen

Nina Skaugvoll (t.v.) og Signe Sefland har denne vinteren vore traineear i Møre og Romsdal fylkeskommune. - Kjekt å jobbe i eit system med så mykje høg og variert kompetanse; vi har lært utruleg mykje, seier dei to.

Les meir

REGIONALE VERKSTADER

No er vi i full gang, og har allereie gjennomført fire regionale arbeidsgivarpolitiske verkstader. Dei regionale verkstadane er ei skolering for alle leiarar slik at dei kan gjennomføre verkstader på sin lokale arbeidsplass. Desse verkstadane skal ALLE tilsette vere med på i løpet av 2011. Evalueringane og tilbakemeldingane frå verkstadane er gode!

Les meir

Interessert i hospitering i personalseksjonen?

Personalseksjonen utlyser no ei hospiteringsstilling knytt til arbeidsoppgåver innan personalforvaltning og -utvikling med utdanningssektoren som hovudområde. - Vi ser etter ein medarbeidar som ønskjer å utvikle seg sjølv og andre gjennom aktiv samhandling på arbeidsgivar- og organisasjonsområdet, seier personalsjef Dag Lervik.

Les meir

Arbeidsgivarpolitikk-konferansen 2010

Den 17. og 18. november 2010 var 262 deltakarar frå målgruppa leiarar, tillitsvalte og verneombod samla til arbeidsgivarpolitikk-konferanse på Rica Parken hotell i Ålesund. Begge dagane starta med flotte kulturinnslag frå elevar ved musikk, dans og drama på Fagerlia vgs.

Les meir

- Lærerikt med introduksjonsdag

 - Det var bra for oss nybegynnarar å få eit innblikk i og ein oversikt over organisasjonen. Slik oppsummerer dei nye lærarane ved Sunndal vgs; Monica Holten og Ingunn Forseth Haugen utbyttet av introduksjonsdagen for nytilsette i Møre og Romsdal fylkeskommune.

Les meir

Kontaktpersonar

Dag Lervik Dag Lervik
Personalsjef
71 28 01 75 /
Mob. 951 73 038
Send e-post
Marianne Bye Marianne Bye
Rådgivar
71 28 01 76
Send e-post
Iver Kåre Mjelve Iver Kåre Mjelve
Rådgivar
71 28 01 52 /
Mob. 976 92 994
Send e-post
Richard David Anthony Muller Richard David Anthony Muller
Rådgivar
71 28 01 73
Send e-post
Berit Dahl Berit Dahl
Konsulent
71 28 01 77
Send e-post
Martin Hauge Martin Hauge
Seniorrådgivar
71 28 01 74 /
Mob. 957 43 270
Send e-post

Dokument

Arbeidsgivarpolitikk
PDF-dokument - 11,59 MB
AGP-styringsdokument - open
PDF-dokument - 11,59 MB