Organisasjon > Arbeidsgivar - HR > Ikke i bruk - jobbe hos oss

Du kan søke på stillingar her

Ikke i bruk - jobbe hos oss

Møre og Romsdal fylkeskommune har ansvar for viktige samfunnsoppgåver som vidaregåande opplæring, kollektivtransport, tannhelse, kulturformidling og  kulturminne. Fylkeskommunen er ein viktig regional utviklingsaktør, og samarbeider tett med andre offentlige og private aktørar i utviklinga av fylket. Til å utføre mangfaldet av oppgåver treng fylkeskommunen dyktige medarbeidarar innan fleire fagområde. Vi oppfordrar derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss, utan omsyn til alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Lenka til venstre viser alle dei utlyste stillingane i Møre og Romsdal fylkeskommune på Zett.no. Ved å nytta det elektroniske søknadsskjemaet hjelper du oss til å gjennomføra ein meir rasjonell og raskare tilsettingsprosess for dei einskilde stillingane.

Klikk her for å søke på stillingar. (elektronisk søknadsmodul)
I periodar har søknadsmodulen vår vore ustabil. Når du ikkje tak i søknadsmodulen, gjer vel og underrett support@mrfylke.no slik at vi kan få tenesten igang att.

Klikk her for å sjå ledige stillingar

Foreign applicants

NOKUT Norwegian Agency for Quality Assurance in Education
INVIA The gateway to recognition of foreign education

Møt fem tilsette

Korleis er så kvardagen som tilsett i Møre og Romsdal fylkeskommune? Vi har intervjua fem tilsette om kva dei synest om å jobbe i fylkeskommmunen.

Foto: Svein Magne Harnes/mrfylke

Ei av dei er Helene Hanken ved Spjelkavik vidaregåande skule.

- Arbeidet mitt er variert og utfordrande på ulike måtar. Eg liker kontakta med elevar og fokuset på læring, fordi då er gleda ved å mestre nye ting ikkje langt unna, seier ho. Les meir om kva ho synest om å jobbe i Møre og Romsdal fylkeskommune ved å trykke her, eller klikke på biletet.

Vi har óg intervjua:

• Elev- og lærlingeombod Monica Molvær