Sykkylven VGS > Nyheiter

Hospitering

Velkommen til Sykkylven vgs!

Meldeknappen er aktivert

Ingen elevar skal oppleve mobbing!!!

Terskelen for å melde frå om mobbing skal vere så låg som mogleg.

Spar tid, reis til Sykkylven vgs

Buss

For mange ungdommar på Sunnmøre tek det berre omlag 40 minutt.

INFORMASJONSMØTER VG1 og VG2

Føresette VG1, studiespesialisering onsdag 28.august kl. 18.00
Føresette VG1, yrkesfag onsdag 28.august kl. 19.00

Føresette VG2, studiespesialisering  onsdag 4.september kl.18.00
Føresette VG2, yrkesfag onsdag 4.september kl. 19.00

Gratis skule PC

Vil du ha gratis PC til hausten?
Alle som er førsteårs VG1-elevar ved Sykkylven VGS får dette fantastiske tilbodet. Ved å søkje på utdanningsstipend dekkjer du eigenkostnadane fordelt over tre år. Resten betaler fylket.

Robotikk og digitalisering

Elektrofag med studiespesialisering

Sykkylven vidaregåande skule tilbyr frå hausten 2020 ny linje i robotikk og digitalisering

Bedrifter i Sykkylven og Stranda er i front når det gjeld bruk av robotar. Dette er ei framtidsretta utdanning retta mot høgare teknisk utdanning. Etter 3 år kan du søkje rett inn på t.d. ingeniør og sivilingeniørstuder. Vi oppfordrar også jenter til å søkje. Dette er eit tilbod til dei som ynskjer å gå vidare på ingeniørstudie rett etter vidaregåande. Teorien er avansert, men i kombinasjon med praktisk kunnskap innan elektrofag, automatisering og robotikk, vil dette gi ein unik og interessant veg fram mot studiekompetanse.

EKSAMEN

Alt om eksamen finn du her

Inntak skuleåret 2019-20

Alle som har søkt skuleplass må lese denne informasjonen frå Inntakskontoret.

Velfortente premiar

Fylkesmessa for ungdomsbedrifter er over, og våre elevar har gjennomført med glans. Alle 14 bedriftene stilte med flotte utstillingar, 68 elevar la ned ein glimrande innsats for bedrifta si. Vi kom også heim med følgande premiar:  1.plass for Beste brosjyre (HUB UB), 2.plass for Beste logo (HUB UB) , 2.plass for Beste utstilling (HUB UB) og jammen tok dei publikumsprisen også! 1.plass i kategorien Beste yrkesfaglege bedrift (Freelance UB), 3.plass Beste yrkesfaglege bedrift (Basic UB)

Fylkesmesse for ungdomsbedrifter

Onsdag 13. mars er det duka for årets store happening for ungdomsbedriftene i fylket. Frå vår skule reiser 68 elevar til Molde for å presentere bedriftene og produktidèane sine.