Sykkylven VGS > Nyheiter

Robotikk og digitalisering

Elektrofag med studiespesialisering

Sykkylven vidaregåande skule tilbyr frå hausten 2020 ny linje i robotikk og digitalisering

Bedrifter i Sykkylven og Stranda er i front når det gjeld bruk av robotar. Dette er ei framtidsretta utdanning retta mot høgare teknisk utdanning. Etter 3 år kan du søkje rett inn på t.d. ingeniør og sivilingeniørstuder. Vi oppfordrar også jenter til å søkje. Dette er eit tilbod til dei som ynskjer å gå vidare på ingeniørstudie rett etter vidaregåande. Teorien er avansert, men i kombinasjon med praktisk kunnskap innan elektrofag, automatisering og robotikk, vil dette gi ein unik og interessant veg fram mot studiekompetanse.

EKSAMEN

Alt om eksamen finn du her

INNTAK NESTE SKULEÅR

Alle som har søkt skuleplass må lese denne informasjonen frå Inntakskontoret.

Velfortente premiar

Fylkesmessa for ungdomsbedrifter er over, og våre elevar har gjennomført med glans. Alle 14 bedriftene stilte med flotte utstillingar, 68 elevar la ned ein glimrande innsats for bedrifta si. Vi kom også heim med følgande premiar:  1.plass for Beste brosjyre (HUB UB), 2.plass for Beste logo (HUB UB) , 2.plass for Beste utstilling (HUB UB) og jammen tok dei publikumsprisen også! 1.plass i kategorien Beste yrkesfaglege bedrift (Freelance UB), 3.plass Beste yrkesfaglege bedrift (Basic UB)

Fylkesmesse for ungdomsbedrifter

Onsdag 13. mars er det duka for årets store happening for ungdomsbedriftene i fylket. Frå vår skule reiser 68 elevar til Molde for å presentere bedriftene og produktidèane sine.

Internasjonal veke

I veke 13 er det internasjonal utveksling for mange av våre elevar. Helse- og oppvekstfag/Helsearbeidarfag reiser til Danmark for å vere i praksis i danske institusjonar. I tillegg får vi besøk frå Island, Frankrike, Belgia og Spania. 68 familiar skal vere vertskap her i Sykkylven.

LÆRLING IKT

Vi har ledig stilling som IKT-lærling. Bli med på laget!

MOT-skule

Rektor ved Sykkyklven vgs har idag skrive under samarbeidsavtalen med MOT. Etter ein grundig prosess, der elevgruppa har fått uttale seg, har skulen bestemt at vi startar med MOT-programmet neste skuleår. MOT til å leve, MOT til å bry seg og MOT til å seie nei

Stein-saks-papir

Stian i 3ST1 er årets skulemeister i Stein-saks-papir. Gratulerer!

FRILUFTSLIV

Nytt programfag på studiespesialisering

Frå hausten-19 kan elevane på vg1 studiespesialisering velje FRILUFTSLIV som programfag. Her får du meistre utfordringar og flytte grenser gjennom opplevingsbasert læring.