Tidligere elever ved Romsdal vgs med bronsjemedalje under NM i Helsefag

Under Yrkes NM i Stavanger 13. – 16. oktober deltok et lag fra Møre og Romsdal i Helsefag.
Det er en konkurranse der elever, lærlinger og nyutdannede helsefagarbeidere konkurrerer i oppgaver helsefagarbeideren gjør daglig.

Ny Golf TSI på avd TIP

Onsdag 22.10 fikk kjøretøyseksjonen overrakt en Golf TSI med moderne verktøy fra Møller bil, Norge og Bjarne Rødseth A/S. Vår lokale Golf forhandler, Bjarne Rødseth A/S var representert ved disponent Ola Slettnes og teknisk leder Jarle Bjølverud. Jan Erik Haugen fra Møller Norge var også representert ved overrekkelsen.

Elevorganisasjonen til Romsdal vgs

Elevorganisasjonen besøker under høsten medlemskoler over hele landet. Målet med kampanjen er å bidra til at hver enkelt elev får kompetanse i hvordan man kan medvirke i egen skolehverdag.

Skal du besøke skolen og skal parkere kan du hente
parkeringsbevis i skolens resepsjon i A-blokka.

Skal du besøke skolen og skal parkere kan du hente
parkeringsbevis i skolens resepsjon i A-blokka.

Søke på Internett

Finner du ikke det du søker på Internett?
Se skolebibliotekets leneksamling og søketips.