Praksiskandidater: CNC-operatør

Teorikurs for arbeidstakere som har lang praksis og som ønsker å avlegge fagprøve i dette faget.

Lesekonkurransen.

Lesestafetten som vi startet opp i fjor var en suksess! Aldri har det vært lånt ut og lest flere bøker ved Romsdal videregående skole enn skoleåret 06/07. Det er en del av Kunnskapsløftet å øke kompetansen i lesing!

Praksiskandidater: Industrimekaniker

Praksiskandidater: Betong-/tømrerfaget

For kandidater med lang praksis i tømrer-/betong-/murerfaget, som ønsker å tilegne seg fagbrev.

Praksiskandidater: Renholdsoperatør

Personer som har 5 års praksis, eller oppnår det i løpet av kurset og som ønsker å ta fagbrev som renholdsoperatør.

Leksehjelp på skolen.

Elever som ønsker det kan få leksehjelp på skolen dersom de ønsker det fra høsten av. Dette er et prosjekt som Romsdal videregående skole deltar i for at elevene skal forbedre sine egne resultater.

Utstyrs- og læremidler

Videregående skole skal være gratis, men elevene må være forberedt på å dekke utgifter til personlig utstyr, transport og eventuelle billetter for teater, kino eller forestillinger.