Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Search > Advanced

Avansert søk


Evaluering av hoppid.no-midlane

Vi har gjort ei evaluering om nytta av hoppid.no-midlane som vart utdelt i 2014. Kva er midlane brukt til? Kva betyr støtta for bedriftsetableringa?

Les meir

Presse

 

Vellykka konferanse om omdømmebygging i Herøy

Torsdag 16. april vart det arrangert Herøykonferanse på Kulturhuset i Fosnavåg. Konferansen var eit samarbeidsprosjekt mellom Herøyløftet (Herøy kommune) og Møre og Romsdal fylke.

Les meir

Stor interesse for etablerarkurs i Møre og Romsdal

Entreprenørskapsprogrammet hoppid.no trappar no opp kurstilbodet for dei som ønskjer å starte eiga bedrift. Interessa for kursa er allereie stor.

Les meir

Tiden for å starte eget foretak er nå

Tiden med permitteringer er over oss for fullt. Dette er traumatisk og trasig for alle som blir berørt. Samtidig er det viktigere enn noen gang at vi klarer å snu det negative til noe positivt. Er du en som har en gründer i magen, en som har en ide om noe som kan bli til din egen arbeidsplass?

Les meir

11 kandidatar til Utviklingsbygda 2009

11 bygder i Møre og Romsdal er føreslått som kandidatar til prisen Utviklingsbygda 2009. Prisen til det mest aktive og kreative bygdesamfunnet i fylket vil bli delt ut på fylkestinget i juni. - Det blir ein vanskeleg jobb å velje blant 11 aktive bygder, seier landbruksdirektør Anne Berit Løset.

Les meir

Til topps

Ungdomsbedrifter frå Sunnmøre gjekk til topps under Nasjonal messe for ungdomsbedrifter. 

Les meir

Regionmøte på Stranda 21.april

hoppid.no-kontoret på Stranda inviterer til regionmøte for å diskutere utfordringar i det lokale næringslivet opp mot verkemidlar i det offentlige, tysdag 21.april.

Les meir

hoppid.no-kontor nr. 23 opna

I går opna hoppid.no-kontor nr. 23 i fylket på Søre Sunnmøre Landbrukskontor i Dragsund. hoppid.no-kontoret er eit felles kontor for kommunane Hareid, Ulstein og Herøy.

Les meir