Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Search > Advanced

Avansert søk


Kurstilbod for etablerarar

I 2008 har hoppid.no eit variert tilbod til deg som treng fagleg påfyll i samband med etablering og drift av nettopp di bedrift. Vi tilbyr ulike grunnkurs, som er gratis, og fleire spanande vidaregåande kurs, som har ein liten eigenandel.

Les meir

Talet på nyetableringar aukar i Møre og Romsdal

Talet på nyetableringar i Møre og Romsdal har auka med 3,2 prosent første kvartal i år samanlikna med første kvartal i 2006. - Det kan synest som om trenden er i ferd med å snu, seier prosjektleiar Malene Aaram i entreprenørskapssatsinga hoppid.no.

Les meir

Gründercamp i Rauma

Alle ungdomsskolane og næringslivet i Rauma samarbeider om å gjennomføre gründercamp for elevane på 9. trinnet i april/mai.

Les meir

Hoppa i det for nyetableringar

Det første hoppid.no-kontoret er opna i Norddal. For å markere hendinga hoppa bokstaveleg talt både ordførar, banksjef, styreleiar, daglegleiar og programleiar i det.

Les meir

Suveren norgemester

Eleptic UB fra Sykkylven vgs og Ålesund vgs fikk trampeklapp og stående applaus fra nær 1000 gjester da de i helgen mottok den hederstunge prisen for Beste Ungdomsbedrift 2007.

Les meir

Norddal først ute med hoppid.no-kontor

Å starte eiga bedrift kan vere ein ”risikosport”. God hjelp og rettleiing i ei kritisk startfase er viktig. Dette blir hovudoppgåva til hoppid.no-kontoret i Norddal kommune.

Les meir

Styrekompetanse

Det vert sett i gong nytt kurs i styrekompetanse hausten 2007. Det er lagt opp til tre samlingar med ein avsluttande eksamen (6 studiepoeng). Samlingane vil gå over to dagar, og det er BI Ålesund som er fagleg ansvarlig. Kurset krev i utgangspunktet ingen forkunnskap eller formell kompetanse, og kvinner oppfordrast spesielt til å søkje.
 

Les meir

Fleire kurs i merkevarebygging til hausten

Stor interesse og lærerikt kurs, er inntrykket som sit att etter at dagkurset i merkevarebygging gjekk av stabelen på hotell Alexandra i Molde, den 7.juni.

Les meir

Først i Romsdal

Aukra Næringsforum er det første lokale hoppid.no -kontoret i Romsdal. - Det er viktig at gründerar får hjelp i lokalmiljøet, seier Malene Aaram som er prosjektleiar i hoppid.no.

Les meir

Bli med på kurs i merkevarebygging og konkuransekraft

Onsdag 8.juni arrangerer hoppid.no det populære kurset - Merkevarebygging og konkurransekraft i Kristiansund. Kurset går over ein dag, og er i regi av Mette Fagerli.
Meir informasjon om kurset og påmelding finn du her: https://mrfylke.no/Satsingar/hoppid.no/Kurskalender/(event)/167033

Les meir