Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Search > Advanced

Avansert søk


Bli med på kurs i merkevarebygging og konkuransekraft

Onsdag 8.juni arrangerer hoppid.no det populære kurset - Merkevarebygging og konkurransekraft i Kristiansund. Kurset går over ein dag, og er i regi av Mette Fagerli.
Meir informasjon om kurset og påmelding finn du her: https://mrfylke.no/Satsingar/hoppid.no/Kurskalender/(event)/167033

Les meir

hoppid.no opnar kontor i Sykkylven

Mandag 12 september opnar hoppid.no kontor i Sykkylven. 
- Eit godt tilbod til gründerar, seier dagleg leiar i Sykkylven Næringsutvikling AS, Harald Espeland.

Les meir

Nye kurs for små og mellomstore reiselivsbedrifter

Jobbar du med reiseliv? Treng du faglig påfyll? Innovasjon Norge inviterer til tre nye kurs i haust, tilpassa små og mellomstore reiselivsbedrfter. Kurs i opplevelsesproduksjon, Vertskapskurs og korleis lage attraktive produktpakker.

Les meir

Innføring i forretningsplan Averøy 18. oktober

Minner om kurset Innføring i forretningsplan, tirsdag 18. oktober i Averøy. Kurset er gratis!

Les meir

Konferanse om bygdemobilisering i Sunndal

hoppid.no arrangerer i samarbeid med fylkesmannen i Møre og Romsdal konferanse om bygdemobilisering, 23.-24. september i Sunndal.

Les meir

Kurs i mediekommunikasjon Rindal 13. oktober

Det blir kurs i mediekommunikasjon torsdag 13. oktober i Rindal. Kurset rettar seg mot dagens leiarar og nyetablerarar som har behov for å markedsføre og posisjonere eigen verksamheit.

Les meir

Lær merkevarebygging på workshop

Korleis vil du skille deg frå konkurrentane og samtidig bli meir attraktiv for målgruppa? Torsdag 27. februar er det workshop med fokus på merkevarebygging, produktpakking og nettverksbygging i Stordal.

Les meir

Startskot for SkatteFUNN-skolen

Nettverkssamling for gründerhjelparar 5-6. mars: På timeplanen stod SkatteFUNN, og korleis hjelpe bedrifter med forskings- og utviklingsprosjekt å søke om skattefrådrag. Meir forsking og utvikling er målet.

Les meir

Gründerhjelparar på skolebenken

Nettverkssamling i Molde: Den 5.-6. mars inviterast hoppid.no-kontaktar og andre gründerhjelparar til skolebenken for å bli enda betre til å rettleie gründerar. På timeplanen står SkatteFUNN, natur- og kulturarv og kreative næringar. 

Les meir

Lag ein dynamisk forretningsplan

hoppid.no-kurs i Stranda, 21. mars: Har du ein klar forretningsidé? Lær ny metode for å utvikle ein levande forretningsplan og nytt tankesett for oppstart av bedrifter, inspirert av ‘Lean startup’.

Les meir