Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Search > Advanced

Avansert søk


Styrekompetanse for nye næringsdrivande

Molde 9. april: I aksjeselskap er det lovpålagt å ha eit styre. Korleis kan styremedlemmane bidra til utvikling av bedrifta di? Korleis kan styret skape verdiar? Lær meir på hoppid.no-kurs.

Les meir

Stadig fleire skaper sin eigen arbeidsplass innan kreative næringar

I følgje fylkesstatistikken 2014 er det størst etableringsiver innan bygg og anlegg og sal og drift av eigedom, men på ein god sjetteplass ligg kunst og underhaldning med 116 nye bedrifter. Det er eit byks på 50 prosent sidan 2009. May-Britt Roald, leiar for gründerhjelpa hoppid.no, applauderer utviklinga.

Les meir

Kurs i styrekompetanse

Giske, Stranda, Rauma: I aksjeselskap er det lovpålagt å ha eit styre. Korleis kan styremedlemmane bidra til utvikling av bedrifta di? Korleis kan styret skape verdiar? Lær meir på hoppid.no-kurs.

Les meir

Kurs i Lean-forretningsplanlegging

Ulsteinvik og Haram: Lær ein ny metode for forretningsplanlegging og nytt tankesett for oppstart av bedrifter, inspirert av den amerikanske ‘Lean startup’-bevegelsen.

Les meir

Kurs i styrekompetanse i Surnadal

Surnadal 6. november: I aksjeselskap er det lovpålagt å ha eit styre. Korleis kan styremedlemmane bidra til utvikling av bedrifta di? Korleis kan styret skape verdiar? Lær meir på hoppid.no-kurs.

Les meir

Lær forretningsplanlegging i Rauma og Eide

Kva er målet med bedrifta di og korleis kjem du deg dit? Lær korleis du kan utarbeide og bruke ein forretningsplan som verktøy i forretningsdrifta, på hoppid.no-kurs i Rauma og Eide

Les meir

Starte bedrift – skal, skal ikkje?

hoppid.no-kurs i Eide 23. oktober: Lurer du på om du skal ta steget og starte bedrift? Etter denne dagen veit du sannsynlegvis svaret!

Les meir

Gunn Anne Lyngstad kan bli Årets kvinnelege gründer

18. november kan Gunn Anne Lyngstad fra Eide og Vinje ullprodukter AS få tittelen Årets kvinnelige gründer.

Les meir

Starte bedrift – skal, skal ikkje?

hoppid.no-kurs i Stordal/Norddal og Ørsta: Lurer du på om du skal ta steget og starte bedrift? På dette kurset får du kanskje svar på om det er rett for deg!

Les meir

Vellykket første dag av Innovasjonsfestivalen

Tidenes første Innovasjonsfestival i Møre og Romsdal ble blåst i gang på Åndalsnes i dag. Med fanfare under åpninga, en rekke spennnede foredragsholdere og over 200 påmeldte ligger alt til rette for både erfaringsutveksling og påfyll av kunnskap.

Les meir