Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Search > Advanced

Avansert søk


Vellykket første dag av Innovasjonsfestivalen

Tidenes første Innovasjonsfestival i Møre og Romsdal ble blåst i gang på Åndalsnes i dag. Med fanfare under åpninga, en rekke spennnede foredragsholdere og over 200 påmeldte ligger alt til rette for både erfaringsutveksling og påfyll av kunnskap.

Les meir

hoppid.no inviterer til Innovasjonsfestival i Rauma

hoppid.no og Nordveggen AS byr på Innovasjonsfestival og heile femten arrangement for alle som er interessert i nyskaping og gründerskap i regionen!

Les meir

Meld deg på Den store gründerjakta

Lyst å starte for deg sjølv? Oppteken av nyskaping? hoppid.no jaktar på gode idear, innovative løysingar og skarpe gründerar og inviterer til festival,  temadagar, frokostmøte, møteplassar og kurs i heile fylket. Her kan du melde deg på dei ulike arrangementa

Les meir

Gründerjakt i heile fylket

Over tretti arrangement fordelt på heile fylket skal lokke fram gode idear og gründerar. Målet med kampanjen er fleire og betre nyetableringar.

Les meir

Ja takk, meir styrekompetanse!

I aksjeselskap er det lovpålagt å ha eit styre. Korleis kan styremedlemmane bidra til utvikling av bedrifta di? Lær meir på hoppid.no-kurs i Herøy, Molde, Ålesund og Kristiansund i november og desember.

Les meir

Svak nedgang i nyetableringar i 2014

I 2014 vart det registert 1 921 nye føretak i Møre og Romsdal, ein svak nedgang frå året før. Framleis er bedriftene i fylket blant dei mest levedyktige i landet.

Les meir

Lær forretningsplanlegging med hoppid.no

Kva er målet med bedrifta di og korleis kjem du deg dit? Lær korleis du kan utarbeide og bruke ein forretningsplan som verktøy i forretningsdrifta, på hoppid.no-kurs.

Les meir

Inviterer til juletreff i Molderegionen

Gründertreff Molderegionen ønskjer gründerar og alle med interesse for nyskaping velkommen til juletreff onsdag 9. desember på Quality Hotel Alexandra.

Les meir

Inviterer til inspirasjonsdag på søre Sunnmøre

Interessert i innovasjon og nyskaping? Kom til Nyskapingsdagen Søre!

Les meir

Inviterer til seminar om biogass

Korleis kan vi utnytte dei store mengdene biologisk avfall i fylket? Dette kan gi både arbeidsplassar, inntekter og miljøgevinstar. Alle som er interessert i fornybar energi er velkommen til biogass-seminar tysdag 1. desember i Molde.

Les meir