Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Search > Advanced

Avansert søk


Planseminar - Handlingsprogram Samferdsdel 2013 – 2016 (2022):

Det vert arrangert planseminar Rica Seilet Hotel 03. og 04. oktober med tema Handlingsprogram Samferdsdel 2013 – 2016 (2022):

Les meir

Trafikktryggingsprisen 2012

Møre og Romsdal fylke deler kvart år ut ein trafikktryggingspris.

 

Les meir

Foredrag/presentasjonar til Planseminar - Handlingsprogram Samferdsel

Foredraga/presentasjonane til Planseminar - Handlingsprogram Samferdsel 03-04.oktober er no tilgjengelege.

Les meir

Trafikktryggingsprisen 2012

Møre og Romsdal fylke deler kvart år ut ein trafikktryggingspris. 

Prisen skal vere ein inspirasjon til alle som driv trafikktryggingsarbeid på frivillig basis. Prisen blir delt ut til organisasjonar, lag eller enkeltpersonar som har gjort eit særleg godt arbeid for trafikktrygginga. Prisutdelinga går føre seg på fylkestinget i oktober, og den består av eit kunstverk og kr 15000.

FTU ønskjer å få inn forslag på kandidatar til denne prisen. Forslaga må vere grunngjeve. Frist for å sende inn forslag er 20. august 2012.

Forslaga sendast til : FTU Møre og Romsdal, Samferdselsavdelinga, Fylkeshuset, 6404 Molde.

Les meir

Møte i samferdselsutvalet 21.08.12

 

Møte SA på Rica Seilet Hotel , Molde kl. 12.30

 

Les meir

Start sommaren med elbilopplevingar i Møre og Romsdal

Åndalsnes er eit knutepunktet på Nordvestlandet, og den perfekte feriestaden for elbilentusiastar. Her får ein testa yttergrensene for teknologien, og verkeleg nyte det ypperste av vestlandsnaturen. Rauma er kommunen for naturglade menneske, og det gir ein særskilt spiss på opplevinga å kunne kjøre opp Trollstigen utan å bli forstyrra av motordur. Vidare sørover gjennom Norddal og Stranda kan ein oppleve både nasjonalparkar og verdsarvområde, utan å legge igjen forureinande spor.

Les meir

Møte i Samferdselsutvalet onsdag 5. mars

Orientering om trygt heim for ein 50-lapp, tiltaksplaner for fylkesvegtunnelar - Brannsikring m.m., funksjonsinndeling av fylkesvegnettet i Møre og Romsdal, og E39 Møreaksen, er mellom sakene som utvalet skal behandle.

Les meir

Kollektivtilbodet får nytt namn

FRAM er det nye namnet på kollektivtilbodet i Møre og Romsdal. Utviklinga av nytt namn er eit ledd i arbeidet med å samle buss-, båt- og ferjetrafikk under ein merkevare kor målet er å gjere det enklare for folk å reise kollektivt.

Les meir

Ny app viser om samband er i rute

Møre og Romsdal fylkeskommune og Statens vegvesen lanserar ein ny mobilapp som viser ferje- og hurtigbåtavgangar i heile fylket. Med appen MR ferjerute kan reisande finne sanntidsinformasjon om rutetider og halde seg oppdatert på eventuelle avvik i trafikken.

Les meir

Kollektivreisande har rettigheiter

Møre og Romsdal fylkeskommune stiller klare krav til alle operatørar i nettokontraktar om handtering av forseinkingar, venting ved korrespondansar og plassgaranti. I tilfelle kor mellom anna Timeekspressen er forseinka, betalar Møre og Romsdal fylkeskommune ferjeselskapet for å vente på bussen.

Les meir