Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Search > Advanced

Avansert søk


Ber om innspel på Widerøe sine anbodsruter

Møre og Romsdal fylkeskommune har sendt høyringsbrev til kommunar, næringsforening og lufthamnforum på søre Sunnmøre for å få synspunkt og innspel til Widerøe sitt ruteprogram for anbodsruter i Norge.

Les meir

Staten vil ikkje dekkje kostnadar knytt til raset i Todalen

I samband med raset i Todalen 31.juli 2013 søkte Møre og Romsdal fylkeskommune om eit statleg bidrag.  Avslaget frå Staten er skuffande  seier assisterande samferdselssjef Magne Vinje.

Les meir

Fem busselskap konkurrerer om busskontrakt i Molde og Gjemnes

Møre og Romsdal fylkeskommune har motteke tilbod frå fem busselskap som ønskjer å levere busstenester i Molde og Gjemnes.

Les meir

Boreal Transport Nord AS får tilbod om drift av fire hurtigbåtruter

Møre og Romsdal fylkeskommune har gjort tildeling av ny bruttokontrakt for drift av hurtigbåtar i Møre og Romsdal frå 01.01.2017 med Boreal Transport Nord AS. Fartøya skal segle under merkevara FRAM som omfattar kollektivtilbodet i fylket.

Les meir

Møte i samferdselsutvalet

Ny søknad om garanti for finansiering av bompengeprosjektet Tresfjordbrua og Vågstrandtunnelen på E136 i Møre og Romsdal er ei av sakene utvalet skal behandle på møtet.

Les meir

Signerte kontrakt for fire hurtigbåtruter i Møre og Romsdal

Møre og Romsdal fylkeskommune og Boreal Transport Nord AS har i dag signert kontrakt om drift av fire hurtigbåtruter i fylket.

Les meir

Frisk opning av ny passasjerterminal

Måndag 2. november vart det nye passasjerterminalen for hurtigbåten mellom Kristiansund og Trondheim opna. Leiar av samferdselsutvalet Kristin Sørheim klipte snora. 

Les meir

Styrka busstilbod mellom Åndalsnes, Vestnes og Ålesund

Frå 26 oktober blir det enklare og meir attraktivt for reisande å nytte bussen mellom Åndalsnes og Ålesund. På vekedagar blir det totalt sju daglege avgangar frå Åndalsnes.

Les meir

Alternativ transport for hurtigbåten Bolsøya-Molde måndag 26. oktober

Hurtigbåten mellom Bolsøya-Molde er innstilt måndag 26. oktober på grunn av mangel på mannskap, og det vil bli sett inn alternativ transport med buss/taxi rundt Osen i kveld.

Les meir

Innstilt hurtigbåt mellom Bolsøya-Molde fredag 23. oktober

Hurtigbåten mellom Bolsøya-Molde er innstilt fredag 23. oktober på grunn av tekniske problem, og det vil bli sett inn alternativ transport med buss/taxi rundt Osen i kveld.

Les meir